Nytt tilbud i HIL Orientering: O-lek for 6-7 åringer (1-2 klasse)

Publisert: søndag 22. mars 2015

Nytt tilbud i HIL Orientering: O-lek for 6-7 åringer (1-2 klasse)

Tirsdag 24. mars kl. 18.00 inviterer vi 6-7 åringer (og foreldre) til o-lek! Oppmøte blir ved Paviljongen i Haraldsvang. De skal trene ute hver tirsdag kl. 18-19  samtidig med de andre rekruttene i o-gruppa. Trener og ansvarlig for aktivitetene er Kathrine Nesse. Det legges opp til at foreldre er med barna i skogen.

Vi ønsker å rekruttere de minste til å bli del av et positivt treningsmiljø hvor de finner venner, er fysisk aktive, lærer seg å bli glad i naturen og å ferdes i naturen.

Målsettingen er først og fremst å skape et trygt miljø og gjennom lek og aktiviteter øve opp sanser, motorikk og balanse. Aktivitetene skal inneholde mest lek, men også ha en hensikt i forhold til læring og mestring.

HIL Orientering har de siste to årene hatt god økning i antall barn som vil løpe orientering. O-lek for 6-7 åringer er en av tre grupper som trener i skogen hver tirsdag. 8-10 åringer lærer å lese kart og løper «råtassløyper». 11-12 åringene deltar på treningsløp og har o-tekniske økter der de blant annet trener på kompasskurs, høydekurver og karttegn.