Plaketter 1. gangs deltakelse

Publisert: torsdag 8. januar 2015

Plaketter 1. gangs deltakelse

Påmeldingene de siste dagene før løpet var så stor blant førstegangs deltakere, at vi gikk tom for plaketter under premieutdelingen i Djupadalten/Skeisdalten i høst. Det medførte at noen av de mange som gjennomførte løpet for første gang, dessverre ikke fikk sin velfortjent premie. Vi fikk imidlertid registrert alle som kom frem til premiebordet og spurte etter premien sin.

Plakettene er nå på plass og kan hentes på vårt kontor i 2. etasje i DeepOcean Arena.

Kontoret er normalt åpent mellom kl. 08:30 – 15:30 mandag-fredag, men passer ikke det tidspunktet, så tar dere kontakt med oss, slik at vi kan finne en annen løsning.

Vi beklager at vi ikke hadde tatt høyde for den store påmeldingen, og håper å se dere innom for å hente premien. Samtidig vil vi minne om at Djupadalten 2015 blir arrangert lørdag 24. oktober og ønsker lykke til med forberedelsene til årets løp!!