Forhåndspåmelding til Pinseløpene på Kongsberg 23.- 25. mai i Eventor/Klubbaktiviteter

Publisert: tirsdag 27. januar 2015

Forhåndspåmelding til Pinseløpene på Kongsberg 23.- 25. mai i Eventor/Klubbaktiviteter

Vi har en lang tradisjon med deltakelse på Pinseløpene på Kongsberg. Her er det flott terreng og gode løyper. Vi bor på felles hytte 10-15 min. kjøring fra samlingsplass. Det er en fin klubbtur, både for barn ungdom og voksne.

Etter et par år der vi har kjørt over med privatbiler er det flere som har ytret ønske om buss igjen. Det er mer sosialt, og bedre for de voksne som da kan slappe av i bussen i stedet for å kjøre hjem rett etter løpet. Vi ber her om forhåndspåmelding for å lodde stemningen før vi bestemmer hva vi gjør. Har du spørsmål om turen og forhåndspåmeldingen, ta kontakt med Ivar Kvale (94166054) eller Grethe Paulsen Vie (48152509).