Premier/Gevinster Djupadalten 2014

Publisert: søndag 2. november 2014

I forbindelse med premieutdelingen lørdag ble ikke alle premiene avhentet. Vi sitter også igjen med noen gevinster etter trekning blant de som deltok i årets Djupadalt.

Til årets løp hadde vi to ulike trekninger, en blant de som meldte seg på tidlig, og en blant alle påmeldte i Skeisdalten og Djupadalten.

Tidlig påmelding: Det ble trukket ut fem startnummer blant de som meldte seg på Djupadalten innen søndag 21. september. Disse vant et gavekort på kr. 250,- fra Haugesund Sentrum AS, og følgende ble trukket ut.

En stor takk til Haugesund Sentrum AS for 5 gavekort og takk til de som meldte seg på tidlig!

 

Trekning på startnummer: Våre sponsorer stilte også opp med fine premier til hovedtrekning blant alle påmeldte i de to lengst løypene. Her kunne en bl.a. vinne en weekend-overnatting på Oslo Plaza, familiemiddag på Radisson Blu Haugesund,  overnatting på Radisson Blu Haugesund, et årsabonnement på Trimmeriet, to par Asics joggesko samt HIL’s jubileumsbok «De sorte djevlene». Listen med hvem som vant finner du her:

Her er det flere av premiene som ikke er avhentet, og disse kan en få opplysninger om ved henvendelse til vår administrasjon på tlf: 52 22 34 02

Takk til vår hovedsponsor for løpet Radisson Blu Haugesund og Trimmeriet som har bidratt med fine premier til denne trekningen!!

 

Årgangspremier: Årgangspremier for h.h.v. 1., 3., 5., 7., 10., 13., 20., 25., og 30. gangs deltakelse ble delt ut i hallen etter fullført løp. Her er det nok noen som ikke har avhentet sine premier, men vi hadde også for lite til de som fullførte Djupadalten for første gang. Vi fikk nemlig så stor tilstrømming av førstegangs løpere de siste dagene at vi rett og slett gikk tom for plaketter Vi har imidlertid registrert startnummer til de som ikke fikk sin velfortjente plakett, og nye er bestilit inn. Når disse ankommer vil vi annonsere dette på hjemmesiden under «Djupadalten», så kan dere komme innom kontoret i 2. etasje i DeepOcean Arena og hente premiene. Vi beklager at vi gikk tom, men alle skal få – om enn noe forsinket.

 

Til slutt vil vi takke alle som deltok – unge som eldre – både de som løp og publikum langs løypa, funksjonærer og gode samarbeidspartnere for at dere alle bidro til at årets Djupadalt føyer seg inn i historiebøkene som et av de beste gjennom tidene.

En stor takk til våre samarbeidspartnere:

Radisson-Hau logo

 

North-Sea Container Line AS

 

 

Picture

 

 

Logo Haugesunds Avis ny 2013

 

 

Djupadaltkomitèen ønsker å takke for godt samarbeid, for god deltakelse og ønske alle hjertelig velkommen tilbake til neste år.