Djupadalten 2014

Publisert: fredag 26. september 2014

Djupadalten 2014

Lørdag 25. oktober er det klart for Djupadalten. Hvis Djupadalten skal bli vellykket og hver av årets deltakere skal føle seg godt ivaretatt, trenger vi frivillige som kan hjelpe til før, under og etter årets løp.

På bildet over ser vi fra venstre Håkon Holm (dataansvarlig), Sigleif Steinsvåg (løypevaktansvarlig), Anders Magnussen (ansvarlig for merking av løyper og markedsføring), Per Andersen (media, sponsoransvarlig)  og Karl Johan Rasmussen (ansvarlig for treningsopplegg). Komiteen består i tillegg av  Willy Postvoll (ansvarlig for merking av løyper, premier og Skeisdalten), Sveinung Erland (løypevaktansvarlig) og Britt Rameckers (medisinsk ansvarlig). Disse tre var ikke til stede da bildet ble tatt.

Vi trenger folk til:

  • Løypevakter
  • Kafe
  • Drikkestasjoner
  • Utdeling av premier
  • Rigging før
  • Assistanse under løpene
  • Rydding etter
  • Teknisk hjelp, lyd/bilde
  • Speakertjeneste

 

Det vil bli et funksjonærløp tirsdag 21.oktober kl 18:00.

Straks etter løpet samles alle frivillige i storhallen i Deep Ocean Arena hvor oppgavene blir fordelt og vester og funksjonærjakker blir utdelt.

Ta kontakt med Per Andersen på telefon 90632403 eller på mail til post@haugesundil.no og meld deg som funksjonær 🙂