Kjøreliste KM Mellom og Stafett

Publisert: torsdag 28. august 2014

Kjøreliste KM Mellom og Stafett

OVERNATTING

Vi har fått leie Sandnes IL si klubbhytte i Melshei for overnatting. Hytta har ikke senger, så her blir det overnatting på gulv. Utover det dere trenger for å løpe o-løp må dere derfor huske å ta med liggeunderlag og sovepose. Vi satser på å bestille pizza/gå på pizzarestaurant lørdag etter løpet. Det er greit kjøkken for å lage frokost på hytta – her handler vi inn felles mat. Grethe er kontakt for leien..

KJØRING:

Om dere ikke har andre planer før løpet (IKEA, Kvadrat, el.l.) bør dere ta ferja fra Arsvåge senest  kl 12:00 for å rekke fram til løpsarena ca en time før første start. De som skal sitte på avtaler med sin sjåfør avreisetid og hvor dere plukkes opp.

Bil 1: Fam Engløkk, mob. 99293983

Bil 2: Fam Vie, mob. 48152509

Bil 4: Fam Myhre/Sælevik, mob. 98807229

Bil 5: Fam. Nesse, mob. 98210173 som tar med Kristina, Aksel og Johannes

Bil 6: Fam Jørgensen, mob. 93237464 som tar med Caspar og Ruben

Fam Thuestad og Karsten reiser ned og opp igjen lørdag og avtaler evt felles kjøring.

God tur og lykke til !