Pinseløpene på Kongsberg. Meld dere på turen i Eventor under Klubbaktiviteter

Publisert: fredag 21. februar 2014

Vi har lang tradisjon med deltakelse på Pinseløpene med overnatting på Rajehytta. I fjor var vi få deltakere grunnet kollisjon med 17. mai. Under årets Pinseløp blir det Norgescup for juniorene. I tillegg arrangeres det parallelt Verdenscup for seniorene, så her får en sett verdenseliten i aksjon. Klubben dekker leige av hytta, samt pizzakveld den ene dagen. Reise- og matkostnadene ellers må den enkelte dekke selv. Vi har fått pris på buss som vil utgjøre en billettpris på kr.800-1000 tur/retur avhengig av hvor mange som reiser. Alternativet er å kjøre privatbiler som gir ca kr. 450 pr person.

Meld dere på så snart som mulig, her kan det bli kamp om plassene. Det er senger til 31 stk. i Rajehytta. Blir vi flere kan det være aktuelt med lavo i tillegg

Avreise fra Haugesund rett etter skoletid fredag 6. juni