Natt-sprint-karusell løp nr. 1, Solvang skole 9. januar kl 18:00, Påmelding i Eventor

Publisert: tirsdag 31. desember 2013

Natt-sprint-karusell løp nr. 1, Solvang skole 9. januar kl 18:00, Påmelding i Eventor

Natt-sprint-karusellen arrangeres med 4 løp annenhver torsdag i jan. og feb. Hver gang legges det 4 løyper med vinnertider på 6-10 min. Løperne velger selv hvor mange løyper de vil løpe hver gang og hvor lange pauser de vil ha mellom hver løype. Siste frist for å løpe ut er kl 19:15.

Det beregnes rankingpoeng i hver løype, og dagens rankingpoeng for den enkelte løper er gjennomsnittet av poengsum oppnådd i hver av løypene. Det betyr at vi får en rankingkonkurranse der alle i hver klasse deltar på lik linje uansett hvor mange av løypene en springer hver gang. Rankingpoengene i hver løype beregnes som i kretsrankingen, poeng = vinnertid*1000/egen tid.

Rekrutter kan også delta.

Utstyr: Enkel hodelykt for å lese kartet, Refleksvest. Kompass og brikke

Fottøy: Anbefaler joggesko, evt med pigg ved glatt føre

Vi håper natt-sprint-karusellen kan gi en fin avveksling i vintertreningen.

Ber om at dere melder dere på i Eventor på forhånd. Det letter arbeidet med tidtaging og poengberegning. Meld dere gjerne på alle fire løpene med en gang. Det blir ingen bot om dere ikke får løpt alle.