Påmelding Djupadalten

Publisert: tirsdag 15. oktober 2013

Påmelding Djupadalten

Trykking av startnummer til Djupadalten er i gang, og de som gjerne vil ha sitt navn og ev. antall ganger deltatt tidligere på startnummeret må skynde seg med påmeldingen. Innen kl. 08:00 i morgen (16.10.) må påmeldingen være utført.

Ferdigtrykte startnummer skal sendes til Eina for påmontering av tidtakerbrikke før de sendes vestover til oss, og da går det straks noen dager. Den ordinære påmeldingsfristen går ikke ut før søndag 20.10., og det betyr at de som melder seg på i perioden torsdag til søndag ikke vil få sitt navn på startnummeret.

Link til påmelding: https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=3373

For øvrig kan vi opplyse om at representanter for Djupadaltkomiteen blir å finne på stand på Amanda storsenter fra tirsdag 15.10. og ut uken. De er plassert rett innenfor hovedinngangen, og skal være lette og finne ved siden av en flott Ferrari med fin Djupadalt-utsmykking. På standen kan de svare på ulike spørsmål du måtte ha og hjelpe til med påmelding til årets løp. Du trenger ikke ha med penger, faktura blir sendt direkte fra påmeldingssystemet.

 

Radisson-Hau logoimage001