Skal du på O-ringen i Sverige neste år? Se les mer for info.

Publisert: mandag 14. oktober 2013

Skal du på O-ringen i Sverige neste år? Se les mer for info.

Det nærmer seg første påmeldingsfrist for O-ringen 2014. Fem dager med orientering på den svenske sydøstkysten / Skåne kan friste mange, og har du bestemt deg for å reise, er det penger å spare på å melde seg på tidlig, dvs før 1.november. Tidligere har klubben dekket all startkontingent for alle, men her kan det bli en endring fra 2014. (Forslag om kun å dekke startkontingent på sommerløp for unge<20 år / student). Uansett hvem som skal betale – link til informasjon og påmelding:http://www.oringen.se/
Dette blir også påmeldingsavgiften klubben eventuelt dekker for de yngre.

Vi har reservert Ahus roddklubb (link) sitt klubblokale, slik at de som har lyst å bo med HIL Orientering kan bo samlet der for en billig penge. Flatseng i klubblokalet evt campingvogn/ telt utenfor er også en mulighet. Mer info om dette kommer senere. Det vil bli laget en klubbaktivitet for påmelding i Eventor for dette.

Dette er en «ferie» – som absolutt kan anbefales for de orienteringsinteresserte.

Mer info kommer – for spørsmål: kontakt Borghild – 45293243