MinIdrett – innloggingsinformasjon på mail.

Publisert: lørdag 12. oktober 2013

I løpet av 2014 må alle medlemmer av idrettslag i Norge registreres i et sentralt register. Denne jobben holder vi på med for HIL Orientering, derfor har de fleste fått en mail med Brukerid og Passord til MinIdrett (mange har fått en mail for hvert familiemedlem, fordi vi har registrert familien med en mailadresse). På sikt vil det spare klubben for en god del administrasjon og registrering å ha medlemmene registrert på denne måten, bla ved utsendelse av faktura, mail og registrering av aktivitet. For mange idretter vil påmelding og betaling også bli forenklet, men vi vet ikke helt ennå hvordan dette blir for orientering.
Fint om alle som har registrert seg med familiekontingent logger inn på MinIdrett og legger til familiemedlemmene på «hovedbruker»: Legg til familie – her får man opp forslag på de som er registrert på samme adresse, så det er enkelt å legge til. Sjekk også om dataene som er registrert er korrekte.

Mer info vil bli lagt ut når informasjonen er klar.
Hvis dere lurer på noe – ta kontakt med Borghild på mail: bhehanse@online.no