Djupadalten – vi trenger din hjelp!

Publisert: fredag 4. oktober 2013

Djupadalten-logo-2-1Årets store begivenhet nærmer seg: Djupadalten lørdag 26. oktober. Et stort arrangement for HIL, og en viktig inntektskilde for HIL Orientering. I år er det minst tusen små og store oppgaver som vi trenger folk til å utføre for at arrangementet skal gå knirkefritt. Derfor trenger vi DIN hjelp! Sett av datoen og send en melding, innen førstkommende lørdag (5.oktober), til Sigleif Steinsvåg (e-post: sigleif1@gmail.com) om at DU er klar til å bidra.
HIL Orientering har i år ansvar for kafeen. Gi også beskjed hvis du kan bidra med kake eller annet bakverk.
Hvis du ikke har anledning på lørdag: Vi trenger hjelp torsdag og fredag ettermiddag. Da er det utdeling av startnummer i DOA. Gi et vink hvis du har anledning disse dagene.
OBS: De som hjelper til får anledning til å løpe funksjonærløp tirsdag 22. oktober.
HILsen Sigleif Steinsvåg