Resultater 10/9 og rekrutt info:

Publisert: tirsdag 10. september 2013

Da var dagens trening og orienteringsløp gjennomført.

Alle kom rundt løypa – takk til alle foreldre og andre som hjalp til med å følge rundt. Med så mange nye er det godt at mange hjelper til, og det viktigste er at alle får en god opplevelse, og får prøvd seg både med startpost og målpost og tidtaking.
Resultatene ligger i Eventor (se knapp oppe i menyen) – finn dagens løp og trykk på R for å få resultatene.

Det har vært noen spørsmål angående utstyr: Alle som melder seg inn får tilbud om å kjøpe løpstrøye. (200 for barn, 400 for voksen) Kontakt Borghild bhehanse@online.no så ordner vi det.
Brikke og kompass kan lånes av klubben en stund. De som vet de skal løpe orientering framover kan kjøpe egen Emit brikke V4 hos f.eks Sport8: http://www.sport8.no/  – det samme gjelder kompass. De fleste bruker venstrekompass – hvis dere skal kjøpe anbefaler vi tommelkompass. MEN dette er ikke nødvendig, da de kan låne begge deler av klubben, og de yngste bruker ikke så mye kompass ennå.
De kan bruke joggesko og vanlig løpetights eller lignende, så det er ikke nødvendig å kjøpe noe ekstra.
Facebook: Vi har også en gruppe på facebook, som vi bruker til litt påminnelser /litt bilder etc. Dette er en lukket gruppe, for det er stort sett bare info for orientering. Søk opp og be om å bli medlem av gruppen : hilorientering