Påmeldingsfrister til Djupadalten

Publisert: lørdag 14. september 2013

Påmeldingene strømmer inn og Djupadaltkomiteen er fornøyd med det de ser. Selv om den har satt seg hårete mål for årets løp, hva antall løpere gjelder, er det mye som tyder på at deltakelsen blir betydelig høyere enn i 2012 da rett i underkant av 1000 løp Djupadalten.

Siste ordinære påmeldingsfrist er satt til søndag 20. oktober kl. 23:59 og frem til dato har vi følgende startkontingent: kr. 150,- under 16 år og kr. 200,- for voksne. De som melder seg på etter at den ordinære påmeldingsfristen er gått ut må betale kr. 250,- dersom de er 16 år eller yngre og kr. 300,- for de voksne. Årsaken til denne prisforskjellen ligger i mer manuelt arbeid med de sent påmeldte.

Vi minner også om at de som melder seg på innen søndag 22. september kl. 23:59 er med i trekningen av fem gavepremier.

Påmelding til årets Djupadalt finner du her: https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=3373

 

Djupadalten-logo-2-1

Radisson-Hau logo

 

image001