Aktiviteter uke 48 – Haugesund IL Orientering

Publisert: søndag 28. november 2021

Aktiviteter uke 48 – Haugesund IL Orientering

Haugesund IL Orientering

Aktivitet uke 48

Tirsdag

Vi i Haugesund IL Orientering har fellestrening i/fra DeepOcean Arena.

 • Rekruttene trener fra 18-19 i hallen.
 • Ungdom og voksne begynner treningen klokka 18 med løpetur ute. Deretter flytter vi oss inn i hallen og har ulike aktiviteter. Klokka 19 begynner styrketreningen, før vi avslutter med løpeteknikk og ballspill. Ferdige kl 20.


Onsdag

 • Intervall. Vi møtes ved DeepOcean Arena kl 18. Dagens økt: 2min x 10

 

Torsdag

 • O-teknisk trening. Vi møtes ved DeepOcean Arena kl 18. Husk hodelykt og kompass! Vi gjennomfører ei o-teknisk sprint-økt, så joggesko er passende fottøy.

 

Hva skjer fremover?

 • Torsdag 9.desember inviterer Bjørn Egil Vikse til tredje løp i Nattsprintkøppen fra Bibliotekparken. Du kan velge mellom fire sprintløyper, som hver har ei vinnertid på 6-10 minutter. Du løper ei, to, tre eller alle fire løypene. Start fra klokka 18. Siste mulighet for start er klokka 19.15. Rekrutter kan melde seg på ved oppmøte. Alle andre melder seg på i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15831
 • Søndag 19.desember: Grøtfesten! Alle klubbens medlemmer ønskes velkommen til den tradisjonsrike avslutningen av sesongen. Her blir det både grøt, loddsalg og oppmerksomhet til de som har vist ekstraordinære prestasjoner gjennom sesongen.
 • Andre juledag: Tre topper i Djupadalen. Terrengløp
 • Torsdag 6.januar inviterer Britt Rameckers og Lars Johann Milje til fjerde løp i Nattsprintkøppen fra Byparken. Du kan velge mellom fire sprintløyper, som hver har ei vinnertid på 6-10 minutter. Du løper ei, to, tre eller alle fire løypene. Start fra klokka 18. Siste mulighet for start er klokka 19.15. Rekrutter kan melde seg på ved oppmøte. Alle andre melder seg på i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15834
 • Torsdag 20.januar inviterer Solfrid H. Thuestad til femte løp i Nattsprintkøppen fra Lillesund skole. Du kan velge mellom fire sprintløyper, som hver har ei vinnertid på 6-10 minutter. Du løper ei, to, tre eller alle fire løypene. Start fra klokka 18. Siste mulighet for start er klokka 19.15. Rekrutter kan melde seg på ved oppmøte. Alle andre melder seg på i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15833
 • Torsdag 3.februar inviterer Lisbeth og Sverre Bakkevig til sjette løp i Nattsprintkøppen ved Haraldsstøtta. Du kan velge mellom fire sprintløyper, som hver har ei vinnertid på 6-10 minutter. Du løper ei, to, tre eller alle fire løypene. Start fra klokka 18. Siste mulighet for start er klokka 19.15. Rekrutter kan melde seg på ved oppmøte. Alle andre melder seg på i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15832
 • Torsdag 17.februar inviterer Ingrid Eggen til syvende løp i Nattsprintkøppen fra Austrheim skole. Du kan velge mellom fire sprintløyper, som hver har ei vinnertid på 6-10 minutter. Du løper ei, to, tre eller alle fire løypene. Start fra klokka 18. Siste mulighet for start er klokka 19.15. Rekrutter kan melde seg på ved oppmøte. Alle andre melder seg på i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15835
 • Andre helga i mars: Klubbtur til https://nordjysk2dages.dk/jom3/ i Danmark! Hold av helga😊Invitasjon og påmelding kommer snart.
 • Søndag 12.juni: Vi i Haugesund IL Orientering arrangerer KM Mellom på HELT NYTT KART fra O-hytta!


Info om alt som skjer i Haugesund IL Orientering: haugesundil.no/orientering

Attachment.png