Treninger – Uke 49

Publisert: søndag 29. november 2020

Treninger – Uke 49

Haugesund IL Orienterings treninger uke 49:

Korona: Vi er heldige som kan gjennomføre treninger som planlagt denne uka. Takk for at DU bidrar til at vi kan fortsette med det! Haugesund IL Orientering legger til rette for trygge treninger, men minner samtidig om at alle også har et eget ansvar for å følge retningslinjene. Bli hjemme dersom du opplever symptom på sykdom.


Tirsdag:

  • Innetrening i DeepOcean Arena kl 18. Rekruttene (2.- 5.kl) trener inne hele økta, mens ungdom/voksne starter med løpetur ute.
    • Smittevern: Alle som er inne i DeepOcean Arena i forbindelse med trening skal sprite hender når de kommer inn og utstyr skal sprites etter bruk. Haugesund IL Orientering registrerer navnet til alle (både utøvere og foreldre) for evt smitte-sporing i etterkant.

 

Onsdag

  • Ungdom/voksne løper intervall (10×30/90) fra DeepOcean Arena kl 18. Vi møtes ved hovedinngangen. Husk å sprite hendene om du går inn.

 

Torsdag

  • O-teknisk trening for ungdom og voksne. Vi holder oss på Steinsfjellet. Vi møtes på hovedparkeringen kl 18. Sløyfer på ca 1 km. Vi holder på i en time.
  • De som har liten erfaring med å løpe i mørke får hjelp av en voksen. Husk å lade hodelykta og å finne fram ditt beste kompass.


Info om alt som skjer i Haugesund IL Orientering: haugesundil.no/orientering